Apró talpak ösvénye

2024.05.08. 12:30

Önkéntes munkára hív az óvoda Pusztavámon

A kerítés és az udvari játékok festése miatt keresnek önkénteseket Pusztavámon a helyi óvodában. Nem csak a karbantartás a cél, hanem egy kis fejlesztő meglepetés is készül a kicsiknek.

Palocsai Jenő

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Az udvaron található játékok és a kerítés lefestése is a terv része Pusztavámon, ahol a karbantartáson túl nagy terveket szövöget a Szivárvány Óvoda-mini bölcsőde. Az intézmény vezetőségének van egy terve, mely szerint létrehoznának egy mezítlábas ösvényt, ahol az apró talpak különböző felületeken és anyagokon topoghatnának. Elsősorban ehhez a munkához lenne nagy szükség a segítségre. A vállalkozó szellemektől csak annyit kérnek, hogy mindenki vigyen magával szerszámot, ásót, lapátot, ecsetet és rongyot.

Persze az önzetlen segítséget követően nem maradhat el a hála, ezért egy finom ebéddel köszönik meg a szervezők a munkában elfáradtaknak, hogy tettek valamit a kicsik érdekében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában