Egész napos rendezvény

2024.06.27. 20:47

Balázs Miklós emlékére felelevenítik a múltat

Csősz egyik ismert alakja, a történelem imádója, a Csőszi Történelmi, Haditorna és Hagyományőrző Egyesület egykori elnöke Balázs Miklós György tavaly augusztus 13-án hunyt el – az ő emlékére rendeznek Történelmi korok találkozása címmel egy egész napos szabadtéri rendezvényt a településen.

Déri Brenda

Az egyesület történelmi időutazásra invitálja az érdeklődőket július 6-án, szombaton a csőszi sportpályára, ahol a jelenlévők a katonai hagyományőrzők fellépésein keresztül ismerkedhetnek meg múltunk néhány szakaszával – áll a plakáton. 

A fellépések mellett főzőversenyt is tartanak a szervezők, de erre csak azon jelentkezőket várják, akik elég elhivatottak ahhoz, hogy különleges és egyedi pörköltet készítsenek. Mint írják a főzőversenyen hozott húsból és hozott alapanyagokból kell dolgozniuk a főzőknek. A kritérium pedig a következő: egyedi pörkölt elkészítése különleges húsból, különleges fűszerezéssel vagy speciális körettel. 

További információ a [email protected] e-mail címen vagy a 06/30-461-0480-as telefonszámon kérhető. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában