Európa-bajnokság

2024.06.11. 18:58

EB-terasz: javában épül, az óriás kivetítő már a helyén

Már javában épül a nagy EB-terasz a Sóstói Stadion mellett. Székesfehérvár közösségi élményként tekint idén is a mérkőzésekre, mely alkalomból a belvárosi teraszok számára is hosszabb nyitvatartást engedélyezett.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Óriási, mintegy 30 négyzetméteres, nappal is kiválóan látható LED-fal épül a Sóstói stadion előtti nagy téren, ahol június 14-én megkezdődhet a szurkolás: a futball Európa-bajnokság mérkőzéseit ugyanis innen is figyelemmel kísérhetik azok, akik nagy szurkolói táborban szeretnék megélni e pillanatokat. A kivetítő már a helyén áll, a nagyméretű ernyők pedig biztosítják a közönség számára azt, hogy az időjárástól is viszonylagosan védve, de azért szabad ég alatt követhessék a sporteseményt.

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Mindezek mellett számos kisebb-nagyobb belvárosi étterem és kávézó teraszán, illetve beltéri egységében készülnek a szurkolók fogadására. A város önkormányzata számukra lehetőséget biztosít arra, hogy akár éjfélig is üzemeltethessék a teraszaikat az Európa-bajnokság időszakában.

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában