Eredményhirdetés

2024.06.04. 16:00

Elismerték az online versenyen résztvevőket

Eredményhirdetésre és díjátadásra került sor kedden a fehérvári Vörösmarty Mihály Technikumban. Egy faipari online versenyen mérettették meg magukat a diákok.

Feol.hu

Fotó: JAF Akadémia

A JAF Akadémia e-learning online versenyének, kimondottan a Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskolát, résztvevő tanulóit érintő eredményhirdetésére, díjátadására került sor június 4-én, kedden az intézményben. A Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola egyik támogató partnerének versenyén idén több mint 500 diák vett részt.  

Fotó: JAF Akadémia

Az egy adott intézményből 10 legjobban teljesítő diák iskolája egy rakat – azaz 26 tábla - laminált forgácslapot kapott tetszőlegesen választott színben – ezt vehette át a Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Ipari Szakközép és Szakgimnázium is – tájékoztatta a feol.hu-t a versenyszervező. A díjazott iskolák diákjait felkészítő szakoktatók szintén jutalomban részesültek, ahogy a legalább 80 százalékos tesztsor eredményt elérő diákok is. Köztük volt Világosi Dorka, a Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Ipari Szakközép és Szakgimnázium tanulója is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában