Harmadfokú hőségriadó

2024.06.20. 09:43

Vízosztás a hőségriadó idején

Vízosztással szeretné megkönnyíteni a nagy hőségben való közlekedést a MÁV és a Volánbusz.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Mint azt bizonyára tudják harmadfokú hőségriadó van érvényben, így a MÁV igyekszik megkönnyíteni a nagy hőségben való utazást és június 19-től minden nap délelőtt 10 és délután 17 óra között ásványvizet oszt a főváros főpályaudvarán, illetve a nagyobb vidéki vasútállomásokon. A vasútállomások és vasúti pályaudvarok mellett a Volánbusznál is lehet számítani a vízosztásra, itt munkanapokon 12 és 14 óra között adnak ásványvizeket az utasoknak a Népliget autóbusz-állomásán, illetve a nagyobb vidéki állomásokon – áll a MÁV közleményében. 

Ami a vasúti pályaudvarokat, megállókat illeti, vízosztásra lehet számítani: a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron, továbbá vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, veszprémi, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson. 

A Volánbusz állomásainál pedig: Békéscsabán, Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában