A szakemberek már dolgoznak a hiba kijavításán

2024.07.13. 07:02

Áramszünet a Váli-völgy szívében – probléma megoldva! (Frissítve!)

Áramkimaradásra ébredhetett a Fejér megyei Vál község nagy része, illetve a szomszédos faluban, Kajászón is tapasztalható szolgáltatás kiesés. Az áramszünet nem sokkal 6 óra előtt sújtott le a településekre.

Kecskés Zoltán

Meleg napnak néznek elébe a váliak. 14 óráig állhat helyre a szolgáltatás.

Fotó: Kecskés Zoltán

Az E.ON telefonos tájékoztatója szerint Válon üzemzavar miatt van áramszünet. Az elhárításig a lakosság türelmét kérik. Azt is megtudtuk, hogy Vál nagy részét, illetve Kajászó egyes részeit érinti a kimaradás. A szakemberek már dolgoznak a hiba kijavításán, így várhatóan 14 óráig megoldódhat a probléma, de a tájékoztató szerint akár előbb is.

A pontos okokkal kapcsolatban levélben fordultunk az áramszolgáltató sajtóosztályához. Amint levelünkre válaszolnak, közölni fogjuk.

Frissítés!

Vál nagy részén már sikerült megoldani a problémát, így a szolgáltatás ismét üzemel, a szombati főzés és a hideg italok hűtése megoldott. A Páskom dűlő területén és Kajászón az áramkimaradás még jelenleg is fennáll.

Frissítés!

Időközben az áramszolgáltató sajtóosztálya is válaszolt: „11 óra 17 perckor minden érintett váli, kajászói ügyfelünket elláttuk, minden otthonban van áram. Köszönjük ügyfeleink türelmét!" – olvasható Kedves Brigitta, kommunikációs szakértő levelében.

áramszünet_Kajászó_Főutca
Kajászón is helyreállt a világ rendje.
Fotó: Kecskés Zoltán

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában