A bulihangulat fokozódott

2024.07.12. 11:30

Megteltek a nézőterek a nagyszínpadok előtt – így telt az EFOTT második napja (videó, galéria)

Wellhello, Beton.Hofi, Krúbi, Manuel – fesztiválozók százait vonzották a nagyszínpadok elé csütörtök este.

Déri Brenda

Diaz szerint az EFOTT is méltó ünneplés volt a Wellhello 10. születésnapjára

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Szinte kivétel nélkül a fent említett összes előadó boldogan, a tömegre mosolyogva konstatálta, hogy mennyi efottost vonzott dalaikkal a nézőtér soraiba, ahol szembetűnőn többen voltak, mint a fesztivál első napján

Nemcsak Pezsgőeső, konfettieső is volt a Wellhello koncertjén
Fotó: Déri Brenda / FMH

Az estét Fluor Tomi és Diaz párosa, azaz a Wellhello indította a nagyszínpadon a már megszokott módon, vicces, lendületes és dallamos egy órát töltöttek el a fiúk, a koncertezők pedig végig énekelték velük együtt a slágereket. 

Őket követte aztán Beton.Hofi, valamint a másik nagyszínpadon a Pogány Induló, akik szintén hatalmas tömeget csábítottak a színpad elé. Közben a sátrak és a dj pultok előtti terek is megteltek, majd jöttek a nap utolsó nagyszínpados fellépői, Krúbi és Manuel, hasonlóan erős hangulattal és közönséggel. 

Beton.Hofi többször is rácsodálkozott mennyien gyűltek össze a koncertjén 
Fotó: Déri Brenda / FMH

Szombat este érkezik a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Majka, Punnany Massif, Honeybeast és még sokan mások. Napközben pedig rengeteg programmal várja a fesztiválozókat a házigazda egyetem az ÓEVERSUM-ban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában