Ingyenes jótékonysági program

2024.08.28. 11:30

A Váli-völgy szívébe érkezik az Irigy Hónaljmirigy!

A hétvégén újra Váli-Völgyi Vigasságokra készül a település, melynek előestéjén karitatív esemény otthonául szolgál a Szent István tér, a kétszáz éves Hétfájdalmú Szűz-templom szomszédságában. Az est bevételét az ALS betegségben szenvedő anyuka és családja támogatására fordítják.

Kecskés Zoltán

Szem nem maradhat szárazon a nevetéstől - érkezik a Mirigy!

Forrás: Irigy Hónaljmirigy/Facebook

A koncert igazi zenei csemegével várja a közönséget, a környéken és országosan is ismert előadók fellépésével pedig garantálja a felejthetetlen élményt. Pénteken este hat órától olyan kiváló művészekből álló együttesek lépnek a színpadra, mint a Tordasi Szivárvány Együttes, valamint az Irigy Hónaljmirigy, akik garantáltan megmozgatják a rekeszizmokat is.

jótékonysági_koncert_Vál_Irigy Hónaljmirigy_Tordasi Szivárvány Együttes
A Tordasi Szivárvány Együttes dupla koncertet ad péntek este. 
Forrás: Tordasi Szivárvány Együttes/Facebook

A jótékonysági rendezvényt Vál Község önkormányzata szervezi Csókás Zsolt képviselő hathatós közreműködésével, aki a Noda Produkció tulajdonosaként számos koncertet koordinált már le az elmúlt évtizedekben. Neve mára összeforrt Mága Zoltán, a világhírű hegedűművész rendezvényeivel.

Az esemény nem csak minőségi zenei élményt és kikapcsolódást kínál, hanem nemes célra is összpontosít. A kihelyezett adománygyűjtő dobozokban bárki beleteheti hozzájárulását a váli édesanya és családja irányába. Minden felajánlásnak örülünk! Jöjjenek el minél többen és bulizzunk egy jót egy nemes cél érdekében! 

– fogalmazott a főszervező.

A programok péntek este 18 órától kezdődnek, ahol a váli Bíbor Néptánccsoport, a nagysikerű Váli-Völgyi Vigasságok rendezője, mint támogató lesz jelen péntek este, hogy aztán átvéve a stafétát vigasságra hívja az érdeklődőket, amely szombat 13 órától térzenével veszi kezdetét. A részletes programmal a későbbiekben jelentkezünk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában