Megújultan kapjuk vissza

2024.08.02. 10:16

Augusztusra bezár az uszoda Székesfehérváron

Nyári karbantartási munkák miatt augusztusra bezár a Csitáry G. Emil Uszoda. A bérlettel rendelkezőknek azonban nem kell aggódniuk: számukra hétköznapokon a reggeli órákban biztosítják az úszás lehetőségét a strandon.

Gombor Lili

Elérkeztünk a székesfehérvári uszoda szokásos, nyári zárásához, mikor is sort kerítenek a karbantartási munkálatokra. Az uszodában tisztasági festést, végeznek majd, illetve biztonságosabbá, csúszásmentessé teszik a strandra vezető lépcsősort. A bejáratnál felújítják a térkőburkolatot, valamint az uszoda épületében megújul a hajszárítórendszer is. Eltávolítják a dönthető fal mellett a hátsó medencetér emelhető feneke alatt összegyűlt szennyeződéseket, lerakódásokat, majd fertőtlenítést végeznek. Az augusztusi zárva tartás alatt a bérlettel rendelkezők hétköznapokon reggel 6 és 8 óra között a strand ötvenméteres medencéjében két pályán úszhatnak – tájékoztatott az ÖKK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában