Frissen Fejérből

2024.09.18. 18:37

„Hálásan köszönöm a mintegy 350 önkéntes munkáját Ercsiben!" (videó!)

Délutáni posztja után újabb bejegyzéssel jelentkezett a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke, Molnár Krisztián. Közösségi oldalán mondott köszönetet az önkénteseknek, szakembereknek, országgyűlési képviselőknek és polgármestereknek, mindenkinek, akik a védvonal kiépítésében segítettek szerdán Ercsiben.

Kecskés Zoltán

A köszönet hangján szólt a vármegyei elnök az önkéntesekhez.

Fotó: Molnár Krisztián / facebook

„Jóleső érzés volt látni, mekkora az összefogás Fejér vármegyében; Törő Gábor , Tessely Zoltán , Dr. Mészáros Lajos  országgyűlési képviselő urak, Gólics Ildikó  megválasztott polgármester asszony, a vármegye számos polgármestere, valamint a fegyveres- és rendvédelmi szervek, vízügyi szakemberek irányító tevékenységét és a több száz segítő szándékú önkéntes együttműködését a közös cél érdekében" – kezdte Facebook-bejegyzésében Molnár Krisztián.

A vármegyei elnök szerint mindez jól mutatja azt is, hogy milyen összetartóak az emberek Fejérben, hiszen a vármegye számos részéről érkezett segítség:

„Például a székesfehérvári és a dunaújvárosi szakképző iskolától pogácsát és szendvicseket kaptunk, egy velencei magánszemély étel- és italfelajánlással élt, egy ercsi vállalkozó homokot és gépeket biztosított, a Tessely Zoltán országgyűlési képviselő úr által Pannónia Szívéből érkező segítők szállításához a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia buszokat biztosított, és a helyi segítőkön túl Törő Gábor országgyűlési képviselő úr is egy nagyobb csapattal érkezett a móri körzetből. Holnap Kisapostagon folytatjuk az árvíz elleni védekezést! Úgy tűnik, a JóIsten segedelmével sikerül megvédenünk a településeinket, az ott lakókat. Együtt sikerülni fog!" – zárta gondolatait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában