Együttműködésben bízva...

20 órája

Őszi munkálatok városszerte

Partnerséget kér a dunaújvárosi önkormányzat polgáraitól, ugyanis a Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezet (GESZ) megkezdte az őszi munkálatokat a városban.

Kecskés Zoltán

Illusztráció!

Forrás: Önkormányzat/Archív

A nyáron tapasztalható nagy szárazság miatt korán elkezdődött a fák lombhullása. Az elszáradt faágak metszése is sok munkát ad a városüzemeltetést végző kollégáknak – emelte ki közleményükben hozzátéve, a GESZ folyamatosan dolgozik, ám a minél eredményesebb munkavégzés miatt a lakosság segítségét kérik: 

Ahhoz, hogy hatékonyan tudják végezni a munkájukat, a városlakók közreműködésére is szükség van. Hiszen faágakat metszeni és leveleket söpörni is csak akkor lehet, ha hozzáférnek a területhez. Ezért tisztelettel kérjük a dunaújvárosiakat, hogy ha a parkoló szabadon hagyására felszólító szalagot és kiírást látnak, tegyenek eleget a kérésnek, hiszen kollégáink így tudják a feladatukat elvégezni és így tudnak a lakók is tiszta, biztonságos parkolóhelyen megállni.

 – olvasható a felhívásukban.

A vezető képünk illusztráció!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában