Rendkívüli ülés

2 órája

Alpolgármester: Megválasztották maguk közül a képviselők

Rendkívüli testületi ülést hívott össze a kincsesbányai önkormányzat. Nemrég alakult meg az új testület, és máris dolgoznak a képviselők, ennek keretében alpolgármester választást tartottak és többek között döntöttek abban is, hogy a helyi posta továbbra is önkormányzati marad.

Palocsai Jenő

Horváth István Attiláné független képviselő letette az alpolgármesteri esküt

Fotó: önkormányzat

Október 17-én rendkívüli képviselő-testületi ülést tartott Kincsesbánya vezetése.

– Megválasztottuk Kincsesbánya alpolgármesterét és döntöttünk a posta ügyében is. Településünk alpolgármestere mostantól Horváth István Attiláné, akinek sok sikert, kitartást, jó munkát kívánunk! Emellett szavaztunk a postahivatal sorsáról, és 6 igen szavazattal és egy tartózkodással úgy döntöttünk, hogy a helyi posta továbbra is önkormányzati működtetésű lesz. – mondta Murányi Marianna polgármester.

Természetesen a munka ezzel nem ért véget, sőt, csak most kezdődik, hiszen a hónap utolsó harmadában tartják a települések a lényegesen több napirendi pontokból álló, soros testületi üléseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában