az olvasás világnapja

2020.09.08. 07:30

Világfa, hármasság és hét életszentség – Könyvbemutató lesz a Királykút Emlékházban

Az olvasás világnapján Grandpierre Attila új kötetének bemutatójára kerül sor kedden este 18 órától a Királykút Emlékházban.

FMH

Egy jó könyv mindig hű barát, aki jótanácsot ad

Fotó: Fehér Gábor (FMH-Archív)

Az ősi Magyarországot, valamint a Kárpát-medence és a Selyemút népeinek felemelkedését tárgyaló kötetet a szerző a Fejér Szövetség meghívására mutatja be az érdeklődő hallgatóság előtt. Grandpierre Attila csillagász, zenész, őstörté­net-kutató, az MTA köztestületének tagja 10. alkalommal lesz a szövetség vendége Székesfehérváron. Most is egy rég várt könyvbemutatóval érkezik, amely őstörténeti kutatásainak legteljesebb összefoglalóját adja. Képekben gazdag kötetét forgatva előre megjósolható: látványos és izgalmas eurázsiai körutazás részesei lehetnek az est vendégei.

Egy jó könyv mindig hű barát, aki jótanácsot ad
Fotó: Fehér Gábor (FMH-Archív)

A kötetről a szerző így írt: „Csillagászként jutottam el a Világegyetem lényegének felfedezéséhez. Ennek egyenes következményeként fedeztem fel az Élő Világegyetem legfontosabb jelképeit. Az Élő Világegyetem lényegének megértése kulcsot adott kezembe a magyar nemzeti jelképek megértéséhez.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában