Tárlat

2023.06.14. 09:00

Sikeres kiállítás nyílt a dunaújvárosi alkotó festményeiből Simontornyán

Iker Marianna festményeiből nyílt kiállítás 2023. június 9-én, pénteken 17 órakor a simontornyai várban.

Forrás: Pexels.com

Amint arról a duol.hu beszámolt, a Simontornyai Vármúzeum kőtára adott teret a településről elszármazott, jelenleg Dunaújvárosban alkotó hobbistának. Az intézmény igazgatója, Máté Imréné köszöntötte a szép számmal megjelent érdeklődőt, majd Molnár Kamilla gyönyörű citerajátékával szórakoztatta a közönséget. Kamilla műsora után Müller Zsanett, Sék Gusztáv: A békesség című versét adta elő, majd Máté Imréné megnyitó beszédét Emperger Flóra a festő saját versét tolmácsolta, a Galambként szállok címűt, amit erre az alkalomra írt.

A megnyitó végén egy gitárprodukció zárta az eseményt amelyben Iker Marianna részére íródott dalt adott elő Adrián Zsuzsanna és Máté Imréné Klári. 

Marianna jelen kiállításán igyekszik az eddig elkészített festményeit megmutatni a közönségnek, külön részen először láthatják az Ecsetszerelem című könyvbe készített illusztrációit, valamint a könyv is megtekinthető ezen tárlat részeként.

A tárlat szeptember elejéig tekinthető meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában