Könyvszeretők, figyelem!

2024.01.31. 10:00

Olvasóklub indul a Széna téri Tagkönyvtárban

Az olvasás szerelmeseinek jó hírrel szolgál a Vörösmarty Mihály Könyvtár, ugyanis február 5-én első alkalommal találkozhatnak a Széna téri Tagkönyvtárban mindazok, akik szívesen beszélgetnek könyvekről, olvasásélményekről.

Héjj Vivien

Forrás: pexels.com

Az új év új könyvtári programokat is kínál: a tervek szerint kéthavi rendszerességgel tartja összejöveteleit a Széna téri Tagkönyvtárban újonnan induló olvasóklub. Az első alkalom február 5-én, hétfőn 17 órától kezdődik, ekkor az izlandi sikerszerző, Jón Kalman Stefánsson Hiányod maga a sötétség című regényéről hallhatnak, s oszthatják meg gondolataikat a résztvevők.

– Stefánsson új regénye az emberiség, a törékenység és a legyőzhetetlen feledés története. Generációk életét tárja elénk Izland északnyugati fjordjaitól Dél-Európáig, a tizenkilencedik század közepétől 2020-ig. Életeket, melyek bár jelentéktelenek, mint a kerítésoszlopok, mégis összetartják a világot – olvasható a regényről a klubfoglalkozás ajánlójában.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, a részvétel ingyenes, s nem feltétel a könyv előzetes ismerete.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában