futball

2018.04.08. 09:00

Felkészültek a visszavágásra a csákváriak

Az ősszel elszenvedett 6–0-s vereségéért venne revansot a Csákvár a Viharsarokban.

Nagy Péter

Vasárnap 17 órái kezdettel Békéscsabán kísérelhet meg törleszteni a tavalyi méretes zakóért a csákvári labdarúgócsapat a Merkantil Bank Liga NB II 29. fordulójában. Szeptemberben a Fejér megyeiekre egy emlékezetes összecsapáson hatot számoltak a békéscsabaiak. A hazaiak lábában ott lesz egy hétközi kupameccs az első osztályú Balmazújváros ellen, a jó forma és a frissesség tehát a már szombaton útra kelő vértesi gárda mellett szólhat. A tavasszal megszerezhető 15 pontból eddig 12-t bezsebeltek Sándor Györgyék – legutóbb a Ceglédet verték 2–0-ra – ennek ellenére nem ők a találkozó esélyesei. A viharsarki alakulat a Győrtől és a Zalaegerszegtől elszenvedett vereségeknek köszönhetően az ötödik pozícióba csúszott vissza, igaz, azóta ikszelt a feljutásra esélyes Kisvárdával, majd Siófokon győzött 2–1-re.

Szijjártó István, a látogatók mestere továbbra is eltiltását tölti, a tabella 14. helyén tanyázó csákváriak az MLSZ fegyelmi bizottságához fordultak az ítélet enyhítéséért. A három meccsre szóló eltiltást csütörtök este két találkozóra mérsékelték, így a csákvári tréner a jövő szerdai, Győri ETO elleni összecsapáson már a kispad mellé állhat. Csonka Bonifác és a Gyirmóton megsérülő Nagy Zsolt letöltötte büntetését, Dulló Martin újból egészséges, Máté János gyógyuló arccsonttörése után pedig majd csak speciális maszkban léphet pályára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában