Pattog a labda a VOK padlóján

2018.12.26. 21:01

Foci minden mennyiségben

Mint évek óta megszokhattuk, a Videoton Baráti Kör szervezésében nagyszabású focifesztivál zárja az esztendőt. A programok már csütörtökön megkezdődtek, és egészen vasárnap estig pattog majd a labda a VOK parkettjén.

Káldor András

Forrás: Pixabay

Reggel 8 órakor indult az idei megmérettetés a Masterplast Öregfiúk Tornájával, melyen a 34 éven felüliek bizonyíthatják, hogy még mindig jó barátságban vannak a labdával. Erre 12 csapat nevezett, és 7 perces meccseket vívnak. Ezt követi az RBD Szurkolói Kupa 8 együttes részvételével, a döntőre fél tíz után kerül sor. Pénteken elkezdődik a nemzetközi felnőtt kupa, amelyen 24 csapat viaskodik, előbb a csoportokban.

Szintén ekkor lesz a Női Focikupa, 6 csapattal és a minden korosztályban, U7-től meghirdetett amatőr ketrecfoci-bajnokság is megrendezésre kerül. Szombaton lesz az U-11-es Gyermek Kupa 6 csapattal, majd a zárónapon, 30-án, vasárnap a nagy torna egyenes ági küzdelmei zajlanak, illetve két gálamérkőzés is lesz. Az egyik a Botos István-emlékkupa, a másik pedig a közéleti gálameccs, ismert fehérváriakkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában