amerikaifutball

2019.05.11. 10:00

Farkasok és Sólymok

A magyar rekordbajnok Budapest Wolves után az osztrák Asperhofen Blue Hawks amerikaifutball-csapata is tiszteletét teszi a First Fielden az előttünk álló hétvégén.

Nagy Péter

Az első igazi próbatétel vár a két fronton teljesítő Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapatára, a „koronázóknak” kevesebb mint 24 óra leforgása alatt kétszer is jelenésük lesz a Takarodó úti rácsmezőn. Szombaton 15 órakor a Budapest Wolves érkezik a First Fieldre a HFL harmadik fordulójában, míg vasárnap 14 órakor az Asperhofen Blue Hawks névre hallgató osztrák együttes teszi tiszteletét a megyeszékhelyen a sógoroknál zajló divízió III-as bajnokság soros fordulójában.

Amíg a „farkasok” a Miskolc és a Győr legyőzésével hangoltak az idei kiírás csúcsrangadójának számító szombati összecsapásra, addig a fehérváriak is elkapták a győrieket, hogy utána az ukrán kijeviek baját is ellássák. A hatcsapatos élvonalban három sikerrel rájátszásba lehet kerülni – kérdés, ezt kinek sikerül előbb kiharcolnia: a címvédő fővárosi vagy a merész álmokat szövögető koronázóvárosi brigádnak? Az viszont borítékolható, az osztrák liga negyedik vonalában nem sok időt kíván eltölteni a még veretlen Enthroners, amely vasárnap a „sólymok” ellen is nyerne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában