női tenisztorna

2019.10.17. 21:49

Nincs már több magyar talpon

Mindkét honi lányunk búcsúzni kényszerült a székesfehérvári 60 000 dollár összdíjazású női tenisztorna második fordulójában – ezzel biztossá vált, hogy nem lesz több magyar érdekeltség női egyesben.

Korondy Tamás

Ma nem termett babér Fotó: FG

Fotó: gaborfeherphoto

Mondhatjuk, hogy ez a románok napja volt. Délelőtt 11 óra tájékán indult a program, s úgy alakult, hogy mind a három pályán román játékos kezdett. Sőt, mi több: Maria Bara Irina (7:5, 2:6, 6:3) után Nicoletta Catalina Dascalu (7:6, 7:6) és Irina Begu (6:2, 6:4) is sikeresen túllépett soros ellenfelén, így mindhárman bejutottak a legjobb 8 közé.

Ma nem termett babér Fotó: FG

13 óra után néhány perccel jött Gálfi Dalma és a nála 83 hellyel előrébb rangsorolt szlovák Rebecca Sramkova, aki a papírformának megfelelően 6:4, 6:3 arányban legyőzte magyar ellenfelét. 14.55 perces kezdettel Szabó-Drahota Dorka a Top 150-es Veronica Cepedével csapott össze, ám sajnos ő húzta a rövidebbet. Bár az első szett még az övé lett, a második elején pedig számos bréklabdája is volt, mégis a paraguayi játékos megfordította, és 4:6, 6:3, 6:2 arányban nyert. Ezzel eldőlt, nem lát több magyar teniszezőnőt a Kiskút Liget Teniszklub közönsége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában