labdarúgás

2020.08.28. 19:25

Hajtós meccsek előtt állnak a csapatok

Az NB III. Nyugati csoportjában a Puskás Akadémia FC II és a Mol Fehérvár FC II is hazai pályán fogadja a 7. fordulóban az ellenfeleit.

Káldor András

Kojnok Zsolt (középen) szlalomozik a védők között Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

2020. 08. 30. 11.00

Puskás Akadémia (11.) –THSE Szabadkikötő (12.)

A PAFC II csapata a 6. fordulóban, szerdán kihagyta a Pápai Perutz FC elleni találkozót, mivel keretéből többen elutaztak az első csapattal Svédországba a klub történetének első nemzetközi kupamérkőzésére, mivel a koronavírus-­járvány miatt sokan kidőltek a biztos kezdő 11-ből, illetve a kispadosok közül is. A Stockholmban vizitáló gárdában ott volt Laridon Latifi, aki nyomban a kezdőbe került, továbbá a cserepadon öt, az NB III.-ban is éppen bemutatkozó játékos közül Nagy Zalán, Sipos Gábor, Hosszú Zétény, Corbu Marius, Kalmár Benedek kapott helyet Kiss Ágoston és Komáromi György mellett, így csupa 20 éven aluli cserével vágtak neki az összecsapásnak. Nagy kérdés, hogy a szokatlan helyzet és az utazás mennyire viselte meg, mennyiben befolyásolja ezen labdarúgók szereplését majd a vasárnapi bajnokin. A THSE-Szabadkikötő a szerdai fordulóban simán, 3-0-ra legyőzte a VLS Veszprém csapatát, így ők jó hangulatban készülhetnek a mérkőzésre.

Kojnok Zsolt (középen) szlalomozik a védők között Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

2020. 08. 30. 11.00

MOL Fehérvár FC II (17.)–ZTE FC II (13.)

Két NB I-es klub tartalékcsapata találkozik, a mérkőzés pikantériáját adja, hogy az első csapatok legutóbb a Zalaegerszegi Városi Stadion gyepén meccseltek, 3-3-as végeredménnyel. Mindkét együttes a szerdai játéknapon vereséggel zárta soros bajnoki mérkőzését, a ZTE FC II a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában kapott ki 2-1-re, annak ellenére, hogy az első félidőben még vezettek Sebestyén Lóránd góljával. A Mol Fehérvár FC II szintén egygólos mínusszal fejezte be a Komárom VSE elleni kilencven percet, így egy győzelem, és egy döntetlen mellett négy vereség áll a piros-kékek neve mögött a tabellán. Toldi Gábor tanítványai abban bízhatnak, hogy ha Bozsik Péter csapatától ki is kaptak, fia, Bozsik József együttese ellen először nyernek hazai pályán idén. Győzelemre és a vele járó pontokra nagy szüksége lenne a csapatnak a feljebb lépés miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában