kézilabda

2020.11.12. 20:53

Tovább, nézők nélkül

A Magyar Kézilabda Szövetség szerdai döntésének értelmében zárt kapuk mögött ugyan, de valamennyi MKSZ által kiírt országos bajnoki és kupasorozat egyaránt folytatódhat.

Krebsz András

Az Alba-MÁV-Előre játékosai rangadót vívnak itthon

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap-Archív

Az NB II-es pontvadászat Dél csoportjában vitézkedő fehérvári klubok közül a két fájó vereséggel rajtoló, ám azóta hárommérkőzéses győzelmi szériát építő Alba-MÁV-Előre SC csapata szombaton 18 órakor fogadja a tabellán éppen őt követő Tököl gárdáját a VOK-ban. A Grőber Mátyás, Madár Imre páros által irányított kék mezesek a városi rivális két vállra fektetése után nem tudtak hibázni, egy újabb diadallal pedig tovább zárkózhatnának a rendkívül szoros élmezőnyre.

Az Alba-MÁV-Előre játékosai rangadót vívnak itthon
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap-Archív

Az utolsó előtti pozícióban szerénykedő Cunder TU Kézisuli együttese ugyanebben az időpontban a 3. helyen álló Csepel alakulatához látogat a 7. fordulóban. Dolezsál Károly legénységére cseppet sem vár könnyű mérkőzés: a fővárosiak eddig négy hazai fellépésükből hármat is megnyertek, míg a Dreska Dánielt nélkülözni kénytelen cunderesek az idei szezonban az öt vereségük mellett mindössze egyszer örülhettek, akkor Csóka Balázsék a pont nélkül álló, sereghajtó abonyiakat tudták lelépni hazai parketten.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában