labdarúgás

2021.08.16. 14:21

Ismét a hajrá döntött a MOL Fehérvár FC II meccsén

Az NB III 3. fordulójának megyei rangadóján a MOL Fehérvár FC II ugyan nehezen törte fel a jól védekező Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapatnak védelmét, ám végül egy lefújás előtt szerzett találat a győzelmüket jelentette.

Káldor András

Nagy küzdelmet hozott most is a megyei rangadó

Fotó: Gárdonyi VSC

MOL Fehérvár FC II – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1–0 (0–0)

MOL Fehérvár FC II: Dulka – Tóth A., Dénes, Horváth B., Dékai (Rónaszéki) – Berekali, Urbán (Tóth B.), Menyhárt (Babos), Gulyás (Farkas M.) – Tóth T., Papp M. Vezetőedző: Szalai Tamás

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Steer – Mód, Koronczi, Falusy, Földesi (Páll-Bohus) – Szabó B., Tajti – Gere (Kiss L.), Balogh B. (Emperger), Király B. (Cziklin) – Wágner (Tóth T.). Vezetőedző: Lazics Bojan

Gól: Tóth B. (89.)

Kiállítva: Falusy (71.)

Nagy küzdelmet hozott most is a megyei rangadó
Fotó: Gárdonyi VSC

Az első nagy helyzet a 12. percig kellett várni, ekkor Horváth Barnabás ívelt remekül kapu elé, Tóth Attila közeli fejesét hatalmas bravúrral védte a Steer Bence, a kipattanót Tóth Tamás Vid tette ismét ismét kapura, ám a gárdonyi csapat hálóőre ezt is védeni tudta. A 16. percben a korábbi Vidi-játékos, Király Bence iramodott meg a fehérvári irányába, 15 méteres lövését Dulka Zoltán tornászta ki. A 70. percben egy jobb oldali szögletet követően Papp Milán fejelt kapura, ismét Steer mutatott be egy újabb bravúrt. Egy perccel később megfogyatkoztak a vendégek, Falusy Bálint utolsó emberként rántotta le gólhelyzetben Tóth Tamás Videt, egyből villant a piros lap. Az utolsó tíz percben nagy erőket mozgósított a győztes gól megszerzése érdekében a Vidi II, azonban úgy tűnt, a végig masszívan védekező vendégek megszerzik az egyik pontot. A 93. percben azonban egy szögletnél röviden fejelte ki a labdát a Gárdony, nem blokkolták Tóth Bencét, aki 18 méterről a kapu bal oldalába bombázott, 1–0. A piros-kékek a héten már másodszor tudtak felülkerekedni ellenfelükön a végjátékban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában