Tábort nyitottak

2023.01.09. 17:40

Délelőtt és délután is edzett a Vidi

Vasárnap óta a horvátországi Novigradban edzőtáborozik a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata. Hétfőn két tréninget is dirigált az együttesnek a Huszti Szabolcs - Toldi Gábor edzőpáros.

Ferencz Balázs

A gyepen is volt feladatuk a Vidi labdarúgóinak

Forrás: molfehervarfc.hu

Fotó: TOTH ELLA

Mint ahogy Fehérváron, az Isztrián is esett az eső a hét első napján, igaz, jóval kevesebb. A fehérvári labdarúgók a konditeremben kezdtek, majd az erősítés után a szállodától öt percnyi sétaútra található sportpályán labdás, koordinációs és futógyakorlatokat végeztek a játékosok. Otthonosan érezhették magukat a piros-kék egylet focistái, hiszen a pályát Vidi-zászlók díszítették. 
Az ebédet követően pihent a csapat, majd a délutáni tréningen a taktika került terítékre. Huszti Szabolcsnak nincs könnyű dolga, hiszen a bajnokság nyolcadik helyéről kell felkormányoznia a gárdát a január 29-én, Kecskeméten rajtoló tavaszi idényben. 

Lyes Houri (elől) és Fiola Attila (balra) sem lazsáltak a hotel edzőtermében
Fotós: TOTH ELLA / Forrás: molfehervarfc.hu


A MOL Fehérvár FC keretében egyelőre egyetlen új szerzemény dolgozik, a csapathoz múlt héten csatlakozott norvég középpályás, Tobias Christensen. Ugyanakkor több saját nevelésű fiatal is elsőbálozó az élvonalbeli gárda edzőtáborában, mint Pető Milán és Cserkuti-Németh Olivér, valamint a vírusos fertőzés miatt itthon maradó kapust, Dala Martint helyettesítő Gergely Roland is. 
A Vidi kedden délelőtt regenerálódik, majd délután az edzőpályán készül. 
A fehérváriak szerdán 14 órától a horvát élvonal második helyén álló Hajduk Split alakulatával csap össze a közeli Porecben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában