Hosszabbításos siker

2023.02.06. 21:19

Nyert, de nőtt a Fehérvár hátránya a hatodikhoz képest

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongban nem mindennapi mérkőzést játszott vasárnap a Pustertal Wölfe ellen, hiszen 0-0-ás játékidőt követően a hosszabbításban sem esett gól, így a büntetők döntöttek. Szerencsére a Volán zsebelte be a bónuszpontot.

Beke Zsombor

Kevin Constantine együttesének minden pontra szüksége van a legjobb hatért, a biztos rájátszást érő pozíció helyezés bezsebeléséhez. Ennek tükrében léptek jégre Háriék Olaszországban, ám a két kapus lehúzta a rolót, és Sholl, valamint Roy sem hibázott a büntetőkig. A szétlövésben végül a Fejér megyeiek jeleskedtek jobban, így két ponttal tért haza a Fehérvár. Azonban így is már kilenc pont a hátrány a hatodik Linz csapatával szemben, így az utolsó fordulókban erős hajrá kell majd a Volántól.

– Egyik csapat sem lő általában sok gólt, ezért a 0-0-ás eredmény egyáltalán nem meglepő számomra. Az egész szezonban az történik, hogy keményen játszunk, nem kapunk gólokat és hadilábon állunk a gólszerzéssel. Ma 65 percig nem találtunk be. Sokkal több találkozót vesztettünk el hosszabbításban, mint nyertünk. A szezon ezen szakaszában egy győzelem az győzelem, mindegy hol szerzed. A ráadásban nyerni pedig jó számunkra, hiszen idén ez nem sokszor történt meg. Tetszett az erőfeszítés, amit láttam a hosszú buszút után, és tetszett a srácok játéka is – mondta a lefújás után Kevin Constantine, a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában