Kihívás napja

2024.05.15. 16:00

Bicske is beszáll a versenybe, előzetesen már lehet regisztrálni!

A Kihívás Napja fő célja, hogy május utolsó szerdáján kedvet teremtsen a mozgáshoz és az egészséges életmódhoz. De ez a nap egy verseny is, amikor több száz csatlakozó sportprogram zajlik az országban. Bicskén is több lehetőséggel várják majd a mozogni vágyókat.

Feol.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

„Futás, úszás, sorverseny, kerékpározás és számtalan sportolási lehetőség vár rád Bicskén!” – kezdődik a felhívás, melyet közzétettek a kisvárosban, sportolásra buzdítva mindenkit május 29-én. A programok helyszíne a Bicske Szíve Park, melyeken lakhelytől, kortól és nemzetiségtől függetlenül bárki részt vehet. Ezen a napon érkezik Bicskére az "újra úton az olimpiai fáklya" című program is, mely április elején indult el. Május 29-én lehetőség lesz a futókhoz csatlakozni, valamint az olimpiai naplóba rajzolni, írni, így üzenve a párizsi játékokra készülő magyar versenyzőknek.

A kihívás napja egy verseny, melynek célja, hogy a résztvevő települések, lélekszámukhoz képest a legtöbb 15 perces sportaktivitást teljesítsék az adott napon. Vagyis minél többen regisztrálnak és mozognak, annál nagyobb esély van a sikerre! Sportaktivitásnak a legalább 15 perc pulzusnövelő mozgás értendő. 

A sportágak kihívására előzetesen regisztrálni kell, amit a 20/430-7770-es telefonszámon vagy személyesen a Petőfi Művelődési Központban lehet jelezni.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában