Fair Play

2024.06.04. 11:28

A sportszerű csapatokat is díjazták

Az idény végén az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága közzétette az összes korosztály, illetve osztály figyelembevételével az év Fair Play díjas csapatainak névsorát.

Káldor András

Nem volt a legjobb ajánlólevél, ha piros lapot kapott egy csapat

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

A vármegyei I. osztályban a Tóvill-Kápolnásnyék csapata végzett az élen megelőzve a Martonvásár és a MÁV Előre FC Főnix együtteseit. A vármegyei II. osztály Északi csoportjában a Szár lett az első a Mór II. és az Etyek előtt. A Déli csoportban a Sárosd II., Baracs, Beloiannisz sorrendben zártak a csapatok. A vármegyei III. osztály Északi csoportjában a Pusztavám-Jüllich nyert az Újbarok és a Söréd előtt, míg Délen a Kulcs lett a legsportszerűbb, az LMSK, és a Tác-Csősz gárdái pedig a második és a harmadik helyen zártak.
A vármegyei női bajnokságban Móri SE, Almásfüzitő, Baracs sorrend alakult ki.
Az U-19-es vármegyei I. osztályban a MIE megelőzte a Pákozd és a Videoton Baráti Kör csapatait. Az U-19-es vármegyei II. osztály Északi csoportjában az Etyek, Adony, Vál trió lett a legsportszerűbb, a Déli csoportban Kisláng, Baracs, Kulcs végeredmény született, míg a Nyugati csoportban a Szár, Mány, Felcsút hármast dicsérhették meg.   

Az öregfiúknál Északon a Martonvásár lett az első, a Tordas, és a Komárom előtt, Nyugaton az Iszkaszentgyörgy a Videoton Baráti Kör és a Csákvár legénységei előzték meg riválisaikat. Keleten a Baracs, Adony, Pákozd, Délen pedig a Kisláng, Soponya, Sárszentágota csapatai gyűjtötték a legkevesebb figyelmeztetést, valamint büntetést.     

A díjazott csapatok az elismeréseket június 7-én, pénteken a Sóstói Stadionban megrendezésre kerülő évadzáró díjátadó ünnepségen vehetik át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában