Hosszabbítás

2024.06.17. 17:07

Két játékosával is szerződést hosszabbított a Csákvár

Szupkai Gábor

Fotó: aqvitalfc.hu

A huszonkilenc éves középső védő, Karacs Dániel 2022 februárjában érkezett a csapathoz, és azóta kirobbanthatatlan tagja volt a kezdőnek. Csak sárga lapos eltiltás miatt hagyott ki bajnoki összecsapást. Kereken 80 mérkőzésen lépett pályára csákvári színekben, s négy gólt szerzett. Június 30-án járt volna le a szerződése, s bár több helyről is csábították, úgy döntött, elfogadja a klub ajánlatát és meghosszabbította szerződését.

Ugyancsak a közös folytatás mellett döntött Murka Benedek, akivel szintén június végéig szólt a megállapodás, őt is többfelé látták volna szívesen, de ő is rábólintott a szerződéshosszabbítási ajánlatra és a 2024-25-ös szezonban is a Csákvárt erősíti.

Mukra először 2020 telén lett az Aqvital FC játékosa, akkor fél évre, kölcsönbe érkezett Csákvárra. Másodjára 2022 nyarán szerződött a klubhoz, s azóta meghatározó tagja az együttesnek. Az elmúlt bajnokságban 33 alkalommal kezdőként lépett pályára, egyetlen meccset mulasztott, azt is sárga lapos eltiltás miatt. Védőként – akár csak az előző idényben – három gólt szerzett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában