A Magyar Kupa kifogott a megye csapatain

2024.06.30. 19:06

Lesz ez még jobb is

A strandkézilabda Magyar Kupa hétvégi küzdelmeiben három Fejér vármegyei csapat is próbálkozhatott, ahol a gárdonyi Venice Beach Girls jutott a legmagasabbra.

Szupkai Gábor

Fotó: Fehér Gábor

Sajnos az Alba fiatalokból álló csapata győzelem nélkül fejezte be a hétvégét, mindössze egyetlen nyert szettre futotta az erejükből, így a 10. helyen zártak.
Ennél egy fokkal jobban teljesítettek a Venice Beach Boys legényei, bár a szombati napot ők is három vereséggel zárták, de vasárnap a helyosztókon háromból két meccsüket megnyerték és két gárdát megelőzve lett övék a 11. hely.
A vármegye becsületét a Venice Beach Girls mentette meg, Bár a kezdés nem sikerült jól a gárdonyi amazonoknak, de a csoportküzdelmeket így is egy vereséggel és három győzelemmel várták és jutottak a legjobb nyolc közé. Ott sajnos a SZISE csapata megakadályozta a legjobb négybe kerülést, így maradt az 5-8. helyek valamelyike. Ráadásban kivívott győzelem következett a HelloLányok-KFSE ellen, ezzel pedig az 5. helyért vonulhattak a forró homokba a gárdonyi amazonok.  
A helyosztón a Strandépítők Girls 2-0-ra nyert két rettentően kiélezett szettben, így 6. lett a Venice Beach Girls. 
Jövő hétvégén a Lupa Beach ad otthont az ob következő fordulójának, amely egyben EBT (European Beach Handball Tour) torna is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában