Hármas kölcsön

2024.06.28. 14:22

Újpestiek fehérvári mezben

Az Újpesti JA csapatának három fiatal jégkorongozója, Balázsi Márton, Erdőhelyi István és Lászlóffy Botond a 2024/25-ös idényt kölcsönjátékosként a FEHA19 felnőtt csapatában tölti az Erste Ligában.

Szupkai Gábor

Fotó: mjsz.hu

A 21 éves Balázsi Márton a hátvédsorba érkezik. Már ifjúsági korosztályos játékosként kiemelkedett játékostársai közül, és bemutatkozhatott az UTE felnőtt csapatában, az elmúlt négy idényben 92 Erste Liga-találkozón szerzett tapasztalatot, ebből 33-at a tavalyi bajnokságban. Szezonról szezonra egyre komolyabb tényező a ligában a tehetséges, junior válogatott bekk.

A 20 esztendős Erdőhelyi István szintén hátvéd. A Győri ETO HC együttesétől igazolt Újpestre 2022-ben, ahol is az előző két idényben a junior korosztályos együttest erősítette, de néhány mérkőzésen már a felnőtt csapatban is bemutatkozhatott, ahol 6 mérkőzésen egy gólpassz került a neve mellé. A FEHA19-nél is minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy folytatódjék a játékos beilleszkedése a felnőtt jégkorong mezőnyébe.

A 20 éves Lászlóffy Botond posztja csatár. Tavaly már megismerhette őt a székesfehérvári publikum, hiszen akkor is a FEHA19-nél volt a játékjoga egy kölcsönmegállapodás keretében, ám sérülések nehezítették az idényét – csak 9 meccs jutott neki fehérvári mezben, egyetlen gólját éppen az UTE ellen szerezte –, amelyet végül anyaegyesületében fejezett be. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában