Éjszakai Foci a Pázmándi Sportközpontban

2024.07.06. 10:21

Egész éjjel fociztak

Immár kilencedik alkalommal, péntekről szombatra virradó éjszaka került megrendezésre a hagyományos Éjszakai Foci a Pázmándi Sportközpontban.

Káldor András

A tornagyőztes Velence TSE csapata

Forrás: A szervezők

A megmérettetés 19 órakor kezdődött, és ismét egész éjjel, hajnali háromig pattogott a labda Pázmándi Sportközpontban. Az eseményre korosztálytól függetlenül lehetett jelentkezni, a rangos eseményen résztvevő csapatok a környék minden szegletéből jelezték érkezésüket.

Színvonalas, jó hangulatú meccsekben most sem volt hiány
Forrás: A szervezők

A tornán induló tíz csapatban több, mint százan léptek pályára, összesen 24 mérkőzést játszottak, és 116 gól esett a találkozókon.
Az első helyet a Velence TSE szerezte meg a Tolókocsi FC (Gárdony) és a Park Presszó (Lovasberény) előtt.
A további sorrend: 4. Vál KSE, 5. Fiatal Bajnokok (Martonvásár), 6. Flegma Achilles (Pákozd), 7. Sukoró, 8. H&B (Pusztaszabolcs), 9. Táltos FC (Ráckeresztúr), 10. Run FC (Vereb).

A torna válogatottja: Szokoli Dávid (Vál KSE) - Bertók Dániel (Tolókocsi FC), Horváth Krisztofer (Tolókocsi FC), Felde Márk (Velence TSE), Kovács Levente (Velence TSE), Imrefi Balázs (Park Presszó). Csapatvezető: Klein Károly (Vál KSE).

A megmérettetésen kiosztott díjakat az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága ajánlotta fel.

Forrás: A szervezők

A szervezők tájékoztatása szerint a szokásoknak megfelelően a sorozat folytatódik, a télen már tizedik alkalommal találkozhatnak majd a foci szerelmesei, és rúghatják egész éjjel a bőrt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában