Triatlon

1 órája

Bizonyítottak a vasemberek

A Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület három versenyzője, Dósa Zoltán, Somogyvári Ákos és Hegedűs Attila is teljesítette a legendás, embert próbáló versenyt.

Szabó Róbert

A bal szélen Mesterházy Roland edző, jobb oldalt pedig Füzesy Dávid, köztük Dósa Zoltán, Somogyvári Ákos és Hegedűs Attila, a versenyt teljesítő sportolók

Fotó: DTSE

A DTSE sportolói is teljesítették az embert próbáló 35. eXtremeMan nyílt nemzetközi hosszútávú triatlonbajnokságot - számolt be a hírről a DUOL.hu.
Dósa, Somogyvári és Hegedűs először a gyékényesi bányatóba ugrottak, ahol teljesítették a 3,8 kilométeres úszószakaszt. Ezután következhetett a 180 kilométeres kerékpározás, Nagyatádra tekertek, ahol aztán elkezdték a 42,2 kilométeres maratoni futást.

A kihívás komoly volt, hiszen bőven harminc fok felett volt a hőmérséklet. 

A dunaújvárosiak közül Hegedűs Attila érte el a legjobb eredményt, aki 11:02:56-os idővel ért célba, így a férfi abszolút kategóriában a 24. helyen zárt, korosztályában (50-54) pedig a negyedik lett.S

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában