Nagy csata lesz

2 órája

A Honvéddal játszik a Puskás Akadémia

Kisorsolták a Simple Női Magyar Kupa negyedik fordulójának párosításait, amely igazán pikáns összecsapást hozott a Puskás Akadémia számára.

Szabó Róbert

A Simple Női Magyar Kupa, amiért a küzdelem zajlik

Fotó: puskasakademia.hu

A Fejér vármegyei női labdarúgócsapatok közül már csak a Puskás Akadémia és a Dunaújváros FC áll a Simple Női Magyar Kupa negyedik fordulójában. A felcsútiaknak ez nem volt nehéz, hiszen most csatlakoznak csak be a sorozatba, a dunaújvárosiak azonban lőbb a Fehérvár FC-t, majd a ZTE FC-t búcsúztatták ehhez.

A Puskás Akadémia igazán pikáns összecsapással kezdi meg a Magyar Kupát, hiszen a Budapest Honvéd ellen léphet pályára, míg a Dunaújváros a Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadja majd.

„A Honvéd egyelőre ismeretlen terep a számunkra, hiszen nem játszottunk még velük tétmeccset. Egy a második vonalból frissen felkerült csapatról beszélünk, amelyik az NB I-ben már megízlelte a győzelem és a vereség ízét is. Egy kicsit nehezebb így a dolgunk, mintha régi ismerősökként találkoznánk, de annak természetesen örülünk, hogy hazai pályán játszunk, mindenképpen a továbbjutás reményében várjuk ezt a párharcot" – nyilatkozta Halászi Kinga a puskasakademia.hu-nak a sorsolást követően.

A találkozókat október 5-én és 6-án rendezik majd, egy fordulós rendszerben, ha a rendes játékidő döntetlennel ér véget, akkor nincs hosszabbítás, rögtön a tizenegyesek következnek. A pontos időpontokat szeptember 23-áig teszi majd közzé az MLSZ.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában