Hírek

2010.07.24. 15:21

Pusztaszabolcs kitüntetettjei

Hagyományosan a Szabolcs napok nyitányán kerül sor a település legkiválóbban teljesítő lakóinak elismerésére.

Percsi Tibor

Ezt követően került sor az elismerő címek átadására.

A helyi önkormányzat döntése alapján „Pusztaszabolcsért” elismerő címet kapott Csordásné dr. Juhász Judit háziorvos, a Magyar Rákellenes Liga helyi szervezetének, a Napraforgó Klubnak elnöke, akit a nemzeti erőforrások minisztere az idei Semmelweis napon miniszteri dicséretben részesített. Ugyancsak „Pusztaszabolcsért” elismerő címet kapott a Pusztaszabolcsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

„Pusztaszabolcs kiváló közszolgálati dolgozója” címmel ismerték el Berei Károlyné, a helyi Zsiráf óvoda munkatársa, Horváth Józsefné, a Manóvár óvoda munkatársa, Hujberné Király Beáta, a József Attila Általános Iskola drámapedagógusa kiváló teljesítményét.

Kiemelkedő sportolói és sportszervezői tevékenysége elismeréseként „Pusztaszabolcs sportjáért” címmel jutalmazta Lepsényi Jánost, a labdarúgó szakosztály vezetőjét.

Végezetül Staufenberg polgármestere, Volker Zimmermann is köszöntötte a megjelenteket, és a testvérvárosi kapcsolat megkötésének 10. évfordulója alkalmából „Staufenberg ezüst melltűje” kitüntetést nyújtotta át Czompó Istánnak, Pusztaszabolcs polgármesterének.

Rövid műsort követően a megnyitó ünnepség véget ért, és egy esti koncerttel megkezdődött a három napos, programokban gazdag XII. Szabolcs napok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!