Hírek

2012.06.21. 19:17

Trajkovics nem jön a Vidihez

Székesfehérvár - Túl van első teljes napján Szlovéniában az ott edzőtáborozó Videoton labdarúgó-csapata. A játékosok keményen dolgoznak, minden feltétel és körülmény ideális a zavartalan munkához. A Vidi a tervek szerint szombaton játssza első tesztmérkőzését, az ellenfél egyelőre nem ismert.

Bobory Balázs

A piros-kékekkel kapcsolatos hír, hogy Nikola Trajkovics, a Győr középpályása biztosan nem lesz a fehérváriak játékosa. Az ETO vezetői bejelentették, hogy hiába próbáltak csereüzlet keretében Elek Ákosról is egyeztetni, a két fél nem tudott megegyezni, így Trajkovics marad a zöld-fehéreknél, Elek sorsa továbbra is kérdéses. A győriek korábban Lencse László megszerzéséért is ringbe szálltak, ám ebben az esetben sem vezettek üzletre a megbeszélések.
A Vidihez tehát Szekeres Adriánon és Haraszti Zsolton kívül még nem érkezett új játékos, de bőven van még idő tovább erősíteni a keretet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!