Hírek

2014.01.24. 19:20

Bamako-rali: jó utat, kalandorok!

Székesfehérvár - Pénteken elrajtolt a Budapest- Bamako-rali, a flúgos futam mezőnye, közte az az átalakított, jelentősen megerősített Avia lakóbusz, amely a remények szerint megteszi a 9000 kilométeres távolságot a végcélig, Gambia fővárosáig.

Matók János

A hat fős csapat a fehérvári Csukás Tamás, valamint a felvidéki Csalló-köz szívében található Diósförgepatony polgármestere, Gálffy Szilárd, és a település vállalkozó kedvű férfiai, így Csonga Sándor, Rácz Gyula, Kecskés László és Mikes Géza útközben megállt Székesfehérváron, a Vörösmarty színház előtt, hogy elbúcsúzzanak a családtagoktól, barátoktól. Útjukat alaposan felpakolva folytatták, hiszen Dancs Norbert, a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának vezetője, Székesfehérvár önkormányzatának képviseletében Östör Annamária tanácsnok, valamint Tóth Csaba alezredes, az MH 3. Katonai Igazgatási Központjának parancsnoka tartós élelmiszereket, és ruhaneműket adtak át, az afrikai gyermekek javára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!