szponzorált tartalom

2019.06.01. 01:00

A hét minden napján várják ügyfeleiket a DHM Vagyonkezelő Kft. munkatársai

A céget 2002-ben alapította Török László, mely eleinte autómosóként működött, majd autókölcsönző is lett, végül csatlakozott egy gumiszervíz is a telephelyhez.

 

Ez egy egyszemélyes kft, tíz munkatárssal működnek. Minden dolgozó komoly szakmai végzettséggel rendelkezik, és van olyan munkatárs, aki 15 éve dolgozik a cégnél, így már ismeri a szakma fortélyait. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy ügyfeleik nemcsak Székesfehérvárról, hanem az agárdi, velencei térségből, és Csórról, sőt a megyén túlról is érkeznek.

A cég fő profilja a kézi autómosó, emellett foglalkoznak autókozmetikával, gumiszervizeléssel, és autókölcsönzéssel, utóbbin belül személyautót, mikrobuszt, és kisteherautót is kölcsönözhetünk a DHM Vagyonkezelő Kft.-től.

Rendkívül rugalmas nyitvatartással várják az ügyfeleket, a hét minden napján reggel 7-től délután hat óráig vannak nyitva.

Igénybevehető szolgáltatásaik:

  • Kézi autómosás: vegyszeres tisztítást, ózonos klímatisztítást is végeznek, foglalkoznak kárpittisztítással, polírozással, és lámpabúra-polírozással.
  • Gumiszerviz, gumimotel: utóbbi annyit jelent, hogy itt tárolhatják az ügyfelek szezonálisan a kerekeiket.
  • Autókölcsönzés: harmincnál is több járművet kölcsönözhetünk a cégtől, vannak személyautók, 7, 9 személyes mikrobuszok, illetve zárt dobozos kisteherautók, melyek 3,5 tonnáig terhelhetők.
  • Ha nincs szezon, érkezés sorrendjében cserélik a gumikat

    A cégvezető Török Lászlót az ügyfelek szempontjából legalapvetőbb kérdésekkel bombáztuk.

    Mit takar az autókozmetika és miért érdemes kipróbálnunk?

    A hozzánk érkező autókat először lemossuk, majd kap egy vizes-vegyszeres kárpittisztítást. Ezt egy műanyagápolás és fertőtlenítés követi, majd kiszárítjuk az autót. Emellett vállalunk polírozást is, amit több rétegben csinálunk, olyan komoly termékekkel, amelyeket kiskereskedelemben nem kapni. Mindezek után egy UV-sugárzás ellen védő fóliát, vagy kerámia védőbevonatot is kérhetnek autóikra.

    Egyszerre takarítják az autónkat kívül és belül

    Mikor van szükség egy jármű kölcsönzésére?

    A kisteherautókat elsősorban költözésnél veszik igénybe, valamint a végsőkig kihasznált céges autók lerobbanása esetén fordulnak hozzánk. Személyautókat jellemzően akkor kölcsönöznek az ügyfelek, ha a sajátjuk szervizbe kerül, és erre a néhány napra is nélkülözhetetlen számukra a négykerekű.

    Milyen átfutási idővel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat?

    Személygépjármű kölcsönzésénél mondhatni azonnal. Gumicsere esetén, ha téli-nyári szezon van, akkor a cserét kizárólagosan bejelentkezéssel végezzük, de holt időszakokban érkezés sorrendjében cseréljük a gumikat. Az autómosót 99%-osan bejelentkezésre csináljuk, sőt itt lehetőség van kiszállásra is, azaz igény szerint elviszik autónkat, kitakarítják és visszaviszik.

    Egy kölcsönözhető személygépkocsi

    Milyen feltételei vannak annak, hogy valaki autót kölcsönözhessen?

    Legyen magyar állampolgár, kérni fogjuk a személyi igazolványát, a jogosítványát és a lakcímkártyáját, valamint a bejelentett lakcímről valamilyen közüzemi számlát, ami lehet víz, villany, telefonszámla. Emellett kaució is van, ez átlagosan 100 ezer forint, valamint elkérjük az aktuális gépjárműnek a bérleti díját előre.

    Mennyi a maximum bérlési idő?

    A maximum 30 nap, de meghosszabbítható a szerződés.

     

    Elérhetőségek:

    DHM Vagyonkezelő Kft.

    Székesfehérvár, Új Csóri út 30.

    Email: [email protected]

    Tel./Fax: 36-22-379-775

    Mobil: 36-20-9292-432

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!