Bulvár-celeb

2 órája

Kiderült: egy férfi miatt ment tönkre Jennifer Lopez házassága

Ben Affleck ultimátumot adott a feleségének, de ez sem segített.

MW

Jennifer Lopez

Fotó: AFP

Egy bennfentes szerint Ben Affleck  úgy érzi, mintha házasságában hárman lennének, mivel az énekesnő semmit sem hajlandó menedzsere, Benny Medina nélkül csinálni. Mi több, Jennifer Lopez menedzsere még a nászútjára is elkísérte anno a szerelmeseket - írja a life.hu.

Jennifer Lopez menedzsere: miatta válik a hollywoodi sztárpár?

A helyzet tovább romlott, amikor J. Lo a második házassági évfordulóját Bennyvel töltötte, nem pedig Bennel. Egy másik forrás szerint a feszültség érezhető, egyelőre kérdéses, hogyan fog Jennifer egyensúlyozni a házassága és a karrierje között. Bár a legfrissebb információk szerint leginkább sehogy, mivel arról szólnak a hírek, hogy a sztárpár már a válási papírokat is aláírta, , ami nem lenne meglepő azok után, hogy tulajdonképpen az egész nyarat külön töltötték, de még az olyan jeles napokon sem voltak együtt, mint a házassági évfordulójuk, vagy éppen Jennifer Lopez születésnapja.

Jennifer Lopez and her boyfriend Alex Rodriguez in Paris
Jennifer Lopez és  Benny Medina (balra)
Fotó: NurPhoto via AFP

"Ben nem akar mást, csak szabadulni, és újra jól érezni magát" - mondta korábban a színész válás utáni terveiről egy forrás, 

és úgy tűnik, hogy Ben Affleck már el is kezdte élvezni az életét. A színész egyébként a bennfentesek szerint nem akárhogy akarja majd megünnepelni a válását, de egyelőre erre még nem kerülhet sor, hiszen a hivatalos folyamatok nem zárultak le, de a maga részéről megtett mindent a szétválásért.

Míg Ben Affleck élvezte a szabadságát motorján, Jennifer Lopezt is lencsevégre kapták, ám őt New Yorkban. Az énekesnőn érdekes részletre figyeltek fel: még mindig viseli az eljegyzési gyűrűjét,

 de már a jobb kezén. Lehet, hogy a sztár nehezebben tud elszakadni, mint Ben Affleck, vagy egyszerűen tetszik neki az ékszer, de megeshet, hogy ismét csak össze akarja zavarni az embereket.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!