Krimi

2 órája

8 éves hős: bátor kislány futamította meg a verekedő bolti rablót (videó)

Az üzletben dolgozó édesapát is meglepte, hogy milyen elszántan viselkedett a lánya.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Egy Maplewoodban lévő italboltban az üzletvezető szombat este fél tíz körül készült bezárni az üzletet, amikor Conchobhar Morrell besétált és végigjárta az üzletet. Az italbolt biztonsági kameráinak felvételein látható, hogy az Amazon futárok ruháját viselő férfi a zsebébe nyúl, és egy valósághű pisztolyt helyez a pultra, ezzel jelezve a szándékát - írja cikkében a Ripost.

"Letette a fegyvert az asztalra, megkért, hogy adjam oda neki az összes pénzt és mindent, ami a kasszában volt. Mondtam neki, hogy igen, mindent odaadok" - idézte fel az üzletvezető, Leo, akivel a pult mögött ott állt a nyolcéves lánya.

Ekkor Morrell a pult mögé sétált, és verni kezdte a gyermekét féltő apát. 

A felvételen másodpercekkel később látni lehet a bátor kislányt, aki a kezében egy ütővel ront rá Morrellre, majd néhányszor megüti, mielőtt az elfutna.

Leo azt mondta, nem is tudta, hogy a lánya megpróbált segíteni neki, amíg vissza nem nézte a biztonsági kamera videóját.

Annyira büszke vagyok rá, annyira erős. Aznap csak sírni akartam. Amikor megláttam a videót, nem gondoltam volna, hogy ezt képes megtenni. Egy síró, sikoltozó kislányra számítottam

 - mondta Leo, aki másnap megkérdezte a lányát, hogy mi késztette erre. 

A kislány azt felelte, hogy meg akarta védeni őt, és hogy nagyon szereti.

A harminchét éves Conchobhar Morrellt első fokon fegyveres rablás kísérletével vádolták meg. A vádirat szerint a férfi büntetett előéletű, 2004-ben súlyos rablás miatt ítélték el. Mint kiderült, Morell egy csomagküldő szolgálat munkatársa volt, aki külsősként szállításokat végzett az Amazon számára. Az eset után azonnal elbocsátották. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!