Krimi

3 órája

Azért gyújtogatott egy nő, mert szexinek találta a tűzoltókat

Egy 44 éves görög nő felgyújtott két mezőgazdasági területet, hogy közel kerülhessen a lánglovagokhoz.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Szakértők szerint az egyenruhás férfiak által sugárzott magabiztosság és a veszély aurája nagy hatással van az ellenkező nemre. Azt a 44 éves görög nőt is magukkal ragadták az érzelmek, aki akár 3 évet is kaphatott volna azért, mert tüzet gyújtott abban a reményben, hogy flörtölhet a tűzoltókkal. A nő viszonylag szerencsésnek mondhatja magát, mert a büntetését a bíróság végül három év próbaidőre felfüggesztette, így csupán két hónapot kell ülnie. 

A „tüzes” asszonyt azután tartóztatták le Tripoliban, hogy két tüzet is gyújtott egy mezőgazdasági területen azzal az indokkal, hogy szereti nézni a lánglovagokat, akikkel tűzoltás közben flörtölni próbált. Tűzoltót nem kapott a hölgy, de a börtönbüntetés mellett egy 1000 eurós pénzbírságot igen.

Nem csak nők dolgoztatják feleslegesen a tűzoltókat Görögországban, egy 51 éves férfi a közelmúltban a nagy erdőtüzek idején gyújtogatott több helyen is, amikor a lánglovagok éppen emberéletekért küzdöttek. Hogy mit csinált, kiderül a Life.hu cikkéből.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!