La Liga

3 órája

Flick bízik benne, hogy Gündogan marad Barcelonában

A Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, Hansi Flick bízik benne, hogy a sajtóhírek szerint távozni kívánó Ilkay Gündogan ezt az idényt még a klubnál tölti – írja az MTI.

MW

Ilkay Gündogan, az FC Barcelona játékosa a csapat edzésén Sant Joan Despiben 2023. október 24-én, a Sahtar Donyeck ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában játszott mérkőzés előtti napon

Forrás: MTI/EPA/EFE

Fotó: Alejandro Garcia

A 33 esztendős, német válogatott középpályás tavaly a Manchester Citytől érkezett a gránátvörös-kékekhez, szerződéséből még egy év van hátra. Gündogan a keret egyik legjobban fizetett futballistája, spanyol médiaértesülések szerint viszont Dani Olmo leigazolása után távozni szeretne a katalán alakulattól.

Gündogan nem volt keretben szombat este a Valencia vendégeként 2–1-re megnyert nyitófordulós bajnokin, a kispadra nyáron érkezett Flick azzal indokolta távolmaradását, hogy a játékos felsértette a szemöldökét.

„Nagyra értékelem, hogy milyen játékos és milyen ember ő” – szögezte le Flick, aki elárulta: jó kapcsolatban van a futballistával. – „Jól ismerem őt, úgy érzem, maradni fog” – tette hozzá.

Gündogan a német válogatottban 82 mérkőzést játszott, tagja volt a nyári, számukra hazai rendezésű Európa-bajnokságon negyeddöntőig jutott nemzeti csapatnak. Ő állította be a végeredményt a magyar válogatott ellen 2–0-ra megnyert csoportmérkőzésen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában