Most már aggódhatunk

14 órája

Egy hete Milák edzője sem tud semmit az olimpiai bajnokról

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a Magyar Nemzetnek nyilatkozva már szerdán előrevetítette és meg is indokolta, Milák Kristóf miért utazik el majd csak a hét végén, avagy miért marad addig itthon. Aggasztó azonban, hogy egy hete az edzője, Virth Balázs sem tud semmit az olimpiai bajnok, világcsúcstartó klasszisról.

MW

Milák Kristóf

Forrás: MTI

Fotó: Derencsényi István

Logikus, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai címvédője, egyben világcsúcstartója majd csak a hét végén száll repülőre. Hiszen először csak kedd reggel kell versenyeznie – a 200 pillangó előfutamaiban –, a következő napokban nyugodtabban készülhet itthon, mint Párizsban. A példa okáért férfi vízilabdázóink is csak pénteken utaznak, ők először vasárnap játszanak.

Mondhatnánk, minden a legnagyobb rendben. Sajnos azonban mégsem. A Magyar Nemzet információi szerint ugyanis 

Milák edzője, Virth Balázs immár több mint egy hete nem látta világhírű tanítványát.

Bízzunk benne, ez csak újabb titokzatos lépés, fricska – bár ugyan kinek? –, s Milák Kristóf a hét végén megérkezik Párizsba. Majd kedden rajtkőre áll előbb az elő-, aztán a középfutamban, a szerdai döntőben pedig megvédi a címét.

Már csupán néhány nap, és eljön az igazság pillanata.

A Magyar Nemzet teljes cikke ITT olvasható el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!