Szerencsejáték

7 órája

Ezekre a magyar vonatkozású eseményekre érdemes fogadni az olimpián

A Tippmixen és a Tippmixprón külön a magyar versenyzők szereplésére figyelve számos fogadási lehetőség várja a sportfogadókat - írta pénteken, a párizsi olimpia megnyitójának napján a Szerencsjáték Zrt.

MW

Szilágyi Áron

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

Az MTI-hez eljuttatott közleményben emlékeztetnek, hogy Magyarországot 21 sportági szakágban 180 sportoló képviseli, így a 2021-es tokiói játékokhoz képest népesebb csapatért lehet szorítani.

MANHERCZ Krisztián
Manhercz Krisztián kapura lő a Magyarország-Olaszország mérkőzésen a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában
Fotó: Kovács Tamás / Forrás: MTI

A fogadási kínálat és az oddsok szempontjából is kiemelkedő olimpiára számíthatnak a Tippmix- és Tippmixpro-játékosok - fogalmaznak.

Nem meglepetés, hogy arra is lehet tippelni, a magyar küldöttség hány éremmel és hány aranyéremmel zár, illetve az éremtáblázat melyik pozíciójában végez. Az optimista játékosok 4,00-s szorzóval fogadhatják meg, hogy Magyarország legalább 9 aranyat gyűjt, 4,50-es oddsszal pedig arra is tippelhetnek, hogy az éremtáblázaton az első tíz nemzet között végez. A kevésbé optimisták 2,70-es oddsért választhatják azt a kimenetelt, hogy nem éri el a magyar érmek száma a 17-et

- áll a közleményben.

Szombaton a férfi kézilabda- és a női vízilabdacsapat bemutatkozása mellett többek között az úszó- és a vívóversenyek is megkezdődnek. Az már tehát az első hivatalos versenynapon kiderül, hogy Szilágyi Áron ismét megvédi-e a címét kard egyéniben - ez a kimenetel 2,90-es oddsért fogadható

, így a háromszoros olimpiai bajnok előzetesen a legesélyesebbnek számít a versenyszám megnyerésére.

A tájékoztatásban jelezték, hogy 

a fogadóknak érdemes böngészniük a Szuper odds ajánlatot, ahol olimpiai eseményekre is tippelhetnek kiemelkedő nyereményszorzókkal. 

A fogadáskészítő funkció is bővül új sportágakkal: labdarúgás-, tenisz-, kosárlabda-, jégkorong-, kézilabda-, amerikaifoci- és sznúkeresemények mellett már az olimpián egyaránt érintett röplabda- és asztalitenisz-mérkőzések kapcsán is lehetséges egyetlen meccsre kötéstiltás nélkül fogadni.

Idén először a Szerencsejáték Zrt. fogadási kínálatában megjelenik a paralimpia is, a társaság a magyar csapat szereplésére fókuszálva kínál majd fogadási lehetőséget. Utóbbi verseny augusztus 28-án rajtol.

Az olimpia alatt is folytatódik a kiberbűnözők elleni kampány

Folytatja a kiberbűnözők elleni figyelemfelhívó kampányát az olimpia alatt is a Szerencsejáték Zrt., mivel az ilyen kiemelt események alatt fokozott tevékenységükre kell számítani.

A társaság az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében ismerteti: a népszerű sportesemények kapcsán megnő az online sportfogadások száma, ezzel együtt annak kockázata is, hogy a kiberbűnözők különféle csalási módszerekkel kísérletet tesznek minél több személyes adat begyűjtésére pénzszerzés céljából, a sportfogadást kötő játékosok esetleges naivitását vagy figyelmetlenségét kihasználva.

Ezért a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB), illetve az LVC Diamond Kft.-vel kiegészülve folytatja „A tét Te vagy” mottójú tudatosságnövelő kampányát.

A kezdeményezés célja, hogy bemutassa a sportesemények vonatkozásában felmerülő csalástípusokat, az online sportfogadásokhoz kapcsolódó információbiztonsági kockázatokat, emellett külön figyelmet fordítanak a megelőzésre és a védekezésre is a kibertérben.

A kampányban felhívják a játékosok és a felhasználók figyelmét az illegális szerencsejáték-oldalak veszélyeire, a játékosok személyes és banki adatainak védelmére, valamint a kiskorúakat és sérülékeny csoportokat védő szigorú magyar előírások betartására.

A közlemény szerint a párizsi játékok már több mint egy éve célpontja a kiberbűnözőknek: 2023 márciusa óta több mint 300 olyan csaló oldalt azonosítottak a francia hatóságok, amelyek kifejezetten az olimpiát használták fel csaliként.

A Szerencsejáték Zrt. emlékeztet: a legutóbbi nyári tokiói játékok idején több mint 4 milliárd támadást dokumentáltak a szakértők, és az idei olimpia alatt hasonló hullámra lehet számítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!