Kommentátorként is dolgozik

2 órája

A világhírű rapper, Snoop Dogg is viszi az olimpiai lángot

Snoop Dogg az NBC televízió kommentátoraként dolgozik majd az olimpián. A marihuánafogyasztásáról is hírhedté vált zenész emellett a párizsi Saint-Denis-n viszi keresztül az olimpiai lángot pénteken, az ötkarikás játékok nyitóünnepsége előtt.

MW

Snoop Dogg

Forrás: AFP

Fotó: AFPFrederic J. BROWN

A szakaszon csatlakozik hozzá Laetitia Casta francia színésznő, MC Solaar francia rapper és az egykori ukrán rúdugró, Szergej Bubka – írta meg a France24.

A francia portál azt írta, hogy 

nem véletlenül ezt a szakaszt kapta meg Snoop Dogg. A Saint-Denis egyrészt otthont ad az Olimpiai Stadionnak, illetve a Vízi Központnak, de ennél fontosabb, hogy az etnikailag sokszínű Észak-Párizs egyik fontos ütőeréről van szó

– ezt a párizsi polgármester, Mathieu Hanotin mondta.

Az olimpiai láng két hónapig volt úton, és pénteken érkezik meg az olimpiai faluba. Innen viszik majd tovább az Olimpiai Stadionba.

A híres rapper, az 52 éves Snoop Dogg Los Angelesben született, ahol majd a következő, a 2028-as olimpiai játékokat rendezik meg. Érdekesség, hogy az előadó nemcsak az olimpiai láng hordozói között kap szerepet a sporteseményen, hanem az NBC televízión kommentátorként dolgozik majd az olimpia alatt – tudta meg a Világgazdaság.

A teljes cikk ITT olvasható el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!