Bulvár-celeb

2 órája

Weisz Fanni sírva beszélt a terhességéről (videó)

A gyönyörű siket modell a Mokka műsorában mesélt élete legizgalmasabb időszakáról.

MW

Fanni a babavárásáról beszélt

Forrás: MW bulvár

Weisz Fanni néhány héttel ezelőtt erősítette meg az eljegyzéséről szóló pletykákat, ezzel egy időben pedig azt is elárulta, családjuk hamarosan egy kisbabával bővül

A közösségi oldalán mesélte el lánykérése kalandos részleteit június végén, néhány nappal ezelőtt pedig újabb örömhírt közölt követőivel a bájos kismama: a hétvégén ugyanis végre az is kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Vele és a kisfiával is minden rendben van, már túl vannak a legtöbb vizsgálaton. A kánikula miatt az utóbbi időben többször fájt Fanni feje és gyenge volt, azonban mostanában már jobban érzi magát – osztotta meg a nézőkkel a Mokkában. 

20230921_weisz fanni_02457_MW_bulvar_MK
Weisz Fanni
Fotó: Máté Krisztián / Forrás: MW bulvár

A párjáról annyit mondott, hogy civil és nagyon jól kiegészítik egymást.

Nagyon jól megvagyunk

– mesélte Fanni, és azt is elárulta, tervezték már, hogy szülők legyenek.

Az unoka érkezésének a siket modell anyukája is nagyon örül. Mint mondta, igyekszik majd mindent úgy csinálni, ahogy azt a szülők szeretnék, de egy biztos: rengeteget játszik majd a kisfiúval, és jelelni is tanítja majd – derül ki a Tények.hu cikkéből.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!