Bulvár-celeb

2 órája

Vége a tündérmesének? Nagy baj lehet Palvin Barbi házasságával

A felröppent pletykák szerint Dylan Sprouse megcsalta gyönyörű feleségét, és nem is akárkivel. Az affért állítólag maga a harmadik fél kotyogta ki.

MW

Az álompár házassága veszélybe kerülhetett

Fotó: LISA O'CONNOR / AFP

Palvin Barbara és Dylan Sprouse boldogsága zavartalannak látszott, de a hírek szerint viharfelhők gyülekeznek a sztárpár felett, és már a válás is szóba jött. A pletyka arról szól, hogy a színész félrelépett, és állítólag egy 17 éves influenszerrel csalta meg a szupermodellt.

Ezzel állítólag maga az influenszer dicsekedett el. Az affér pedig akkor történt, amikor Barbi Cannes-ban volt. Pedig Dylan olyannyira elkötelezettnek tűnt felesége mellett, hogy a nyelvi korlátok ellenére nemegyszer utazott Magyarországra, csak hogy együtt lehessenek.

Sajnos nem ez lenne az első példa a színész hűtlenségére: korábbi, szintén modell barátnőjével is azért futott zátonyra a kapcsolata, mert félrelépett. Bár a mostani megcsalás hírét sokan alaptalan pletykának tartják, mégis vannak árulkodó jelek. 

A szupermodell közösségi oldalán ugyanis ismét a lánykori neve olvasható, pedig nem is olyan régen még kikérte magának egy paparazzitól, hogy ő már nem Miss Palvin...

A szupermodell a vádak kapcsán egy 24 óráig elérhető történetet posztolt férjével, ám kommentárt nem fűzött hozzá – írja cikkében a Tények.hu.


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!