Az Igazság órája

2 órája

Újra egy szellem járja be Európát, a woke (videó)

Ezzel szemben áll az a gondolat, hogy tegyük újra naggyá Amerikát és Európát.

MW

Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője felszólal a központ és a Magyar Nemzeti Médiaszövetség Igazságháborúk III. című budapesti konferenciáján 2024. március 14-én

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

A Wokebusters kezdeményezés arról szól, hogy vegyük észre a saját országainkban milyen woke-jelenségek vannak, és azokat osszuk meg azokkal, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint mi – mondta el az Alapjogokért Központ (AK) legújabb nemzetközi kezdeményezéséről Az Igazság órájában, a központ és a Hír FM közös műsorában Pindroch Tamás, az AK vezető elemzője. Úgy vélte: az amit a woke csinál, az a bolsevizmus a köbön. Más véleményt nem fogadnak el, már a férfi és a nő közötti határok lebontásánál tartanak, miközben az az egész életben a leggyönyörűbb dolog, hogy nem vagyunk ugyanolyanok, ezért vonzzák egymást nő és férfi.

Egy szellem járja be Európát, az egész nyugati világot – jegyezte meg Zila János, az AK elemzője a woke-kal kapcsolatban. Volt már egy ilyen szellem – utalt a Kommunista Kiáltványra –, nagyon hasonlít a kommunizmushoz ez a gondolat, ez az ideológia. A woke azt mondja, hogy fel kell ébredni, azokat a kereteket kell lehántanunk magunkról, amelyek között Európa és a nyugati világ naggyá lett. Ezzel szemben áll az a gondolat, hogy tegyük újra naggyá Amerikát és Európát – mondta az elemző.

Szándékos provokáció volt a párizsi olimpia megnyitó ünnepsége – hangsúlyozta Pindroch Tamás. Biztos, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vagy a francia kormány részéről is többször megvitatták a terveket – mutatott rá, még egy szalagavató műsort is alaposan átnéznek az illetékesek, hát még egy olimpiai megnyitót. A woke itt mutatta meg magát – hangsúlyozta.

Azzal, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság lehetővé tette, hogy egy férfi induljon a női ökölvívók mezőnyében (mert az állítja magáról, hogy ő nő), ezzel a nőverést is beemelte a normái közé – mondta Zila János a bokszbotrány kapcsán. Megint azokat a kereteket építik le, amelyekre a közösségeink alapultak – utalt a wokera. Leépítik a vallást, a nemzetet és a családot. Ezek egy közösség alapjai – hangsúlyozta Zila János. 

Az Alapjogokért Központ wokebusters csapatához a https://www.cpachungary.com/wokebusters oldalon lehet csatlakozni.

Az Igazság órájának fenti adását pedig itt tekinthetik, hallgathatják meg:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában