Rendőrségi

2012.03.13. 09:52

Késsel fenyegette élettársát

Egy rendszeres pszichiátriai kezelés alatt álló férfi családtagjaira támadt, ezért a mentők karhatalmi segítséget kértek hétfőn. A férfi agresszív viselkedése mellett öngyilkossággal fenyegetőzött, biztonsági intézkedésként, rendőri közreműködéssel kórházba szállították. - írja a police.hu.

feol.hu

Egy bicskei nő élettársa miatt kért rendőri segítséget. Az asszony elmondta, hogy élettársa múlt év decemberétől folyamatosan, napi rendszerességgel zaklatja, lakásában késsel fenyegeti. A nő kérte élettársa ellen távoltartó határozat meghozatalát. Az adatgyűjtés, tanúkutatás, valamint az érintettek kikérdezését követően a rendőrök megalapozottnak tartották az asszony kérését, ezért a férfivel szemben ideiglenes megelőző távoltartó határozat került kihirdetésre. A kihirdetéssel egyidejűleg a rendőrség felvilágosította a férfit, hogy a határozatban foglaltak megszegése esetén milyen következményekkel kell számoljon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!