Sport

2013.04.30. 10:25

Orkás szinkronúszó érmek az ob-ról

Szépen szerepeltek a fehérvári ORKA sportolói a gyerek- és junior korosztályú szinkronúszó országos bajnokságon, amely egyben nemzetközi (hat ország) viadal is volt.

Matók János

Idén első alkalommal vehettek részt külföldi egyesületek, válogatottak (svéd, cseh, osztrák, orosz, szlovák versenyzők) a bajnokságon. Emiatt két eredményhirdetést is tartottak. Eredmények a külföldi csapatokkal együtt: gyerek kombinációs kűrben 2. helyezés, de mivel csak a cseh csapat előzte meg a fehérváriakat, ez az első helyet jelentette számukra az országos bajnokság eredményhirdetésénél.

 

A fehérvári versenyzők az országos bajnokságon (Fotó: ORKA SE)

A csapat tagjai: Baranyai Sára, Domonkos Léna, Domonkos Ninetta, Faragó Kíra, Földesi Fruzsina, Holczmann Dóra, Mihályi Orsolya, Szabó Tímea. Junior korosztályban a Kovács Dóra, Tőke Teodóra páros a nemzetközi mezőnyben a 6. helyen végzett, amely az országos bajnokság 3. helyezéséhez volt elegendő. Junior kombinációs kűrben egyaránt a 3. helyet szerezték meg a lányok, a csapat tagjai: Tőke Teodóra, Kovács Dóra, Bohus Liliána, Rivnyák Tímea, Szabó Regina, Honti Barbara, Szalai Réka, Nagy Zsófia, Máté Mercédesz. Az ORKA felkészítő edzői: Kiss Judit, és Molnár Andrea.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!