Sport

2017.04.20. 19:20

Ökölvívás: magasabb súlycsoportban is bronzérem jutott

A fehérvári Varkocs György Box Club versenyzői szerepeltek már sikeresebben is diákolimpián, ám így sem kellett érem nélkül hazatérniük.

Szupkai Gábor

Sajnos Zsuzsics Mártont, a klub tehetséges versenyzőjét egy héttel a verseny előtt kisebb sérülés érte, ezért nem tudta hozni a súlyát, és egy súlycsoporttal feljebb kellett indulnia. Mindezek ellenére így sem okozott csalódást, nagyon kemény küzdelemben végül bronzéremig verekedte magát. Igaz, saját súlycsoportjában egyértelműen ő volt a bajnoki cím legnagyobb esélyese. Zsuzsics Mártonnál rosszabbul járt Lautner Dóra, aki sérülése miatt kénytelen volt kihagyni a versenyt.

Zsuzsics Márton győzelme
Fotó: Az egyesület felvétele

Jónás Dominik a junior +80 kg-os súlycsoportban a selejtezőkben kiesett, és az első meccsén ringbe lépő Erdős Vivien is már első nap búcsúzott a versenytől.

Zsoldos Virág teljesítménye azonban jóval kellemesebb meglepetést okozott sok embernek, hiszen ezüstéremmel a nyakában zárta a diákolimpia küzdelmeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!