Sport

2013.12.20. 16:25

Az év utolsó bajnokija

Miután a Szeged elleni hazai mérkőzésre januárban keról sor, az év utolsó bajnokiján lép pályára vasárnap Nyíregyházán, az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata. Supola Zoltán szerint nyernek.

Matók János

- Egyértelűen győzni szeretnénk, s ezért meg is teszünk mindent Nyíregyházán, az év utolsó bajnoki összecsapásán - mondta bizakodva Supola Zoltán, az Alba Fehérvár kiválósága. A karácsony előtti siker megszépítheti az ünnepi hangulatot, s a szurkolóink is jó hangulatban emlékezhetnek majd vissza erre az évre. Hiszén az idén lettünk ismét magyar bajnokok, elhódítottuk a Magyar Kupát, s reményeim szerint a jelenlegi csapatunkban is látják az igyekezet, a csapat elszánt játékát. Tudjuk, hogy még nagyon sok hiba van a játékunkban, de Carlos Frade vezetőedző irányításával minden edzésen, és mérkőzésen egyaránt azon dolgozunk, hogy ezeket minimálisra csökkentsük. Sokat tanultunk az Európa Kupában is, s ezeket is szeretnénk hasznosítani. Visszatérve Nyíregyházára, Kemp kivételével nincsen sérültünk, Szanati, Juhos, és én is, már Ankarában is egészségesen játszottunk. Hajrá Alba, mindent a győzelemért!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!